Novi Sad
03.12.2013.
07:39 > 08:34
Grejna sezona za vlasnike 40 stanova u ulici Đure Jakšića 15 u centru Novog Sada još uvek nije počela, zato što je Skupština stanara tražila od Toplane da im ne uključe grejanje dok ne pređu na režim redovne isporuke toplotne energije.
  • 03.12.2013 15:49
    Ovaj stanar sto zivi preko neka malo vidi kako se tamo placaju racuni. Tamo nema sanse da neplatis racun. Ako ga neplatis oni ti salju tri opomene. Ako ni tada ne platis tvoj slucaj predaju drzavnoj ustanovi koja se bavi uterivanjem dugova. Ta ustanova tvoj dug u celosti isplacuje onom kome dugujes i sada ti dugujes njima a dugovati njima je bolje uzeti pistolj i ubiti se. Kod njih su zelenaske kamate, svuda posalju tvoj JMBG pa nema sanse da kupis bilo sta na kredit. Nemozes cak ni potpisati ugovor za postpajd karticu mobilne telefonije. Ne mozes otici u radnju i na rate kupiti ves masinu. Bukvalno ne mozes nista. Mozes da prezivis samo ako imas keš u rukama. Cak i kada isplatis dugovanje u celosti u njihovom sistemu ostajes u narednih pet godina. To je tamo prava tortura i svi sve redovno placaju jer niko ne zeli da mu se ime unese u crnu knjigu jer ako te tamo upisu gotov si. Toga u Srbiji nema pa se svako zahebava kako ko hoce sa placanjem i neplacanjem racuna, dugovanjima, kreditima, kradjom struje i vode. Zato je ovaj mirne savesti i mogao da ode preko i za sobom da ostavi neplacene racune jer zna da nista nece biti.
  • Steva-NS

    03.12.2013 10:15
    Ovaj "investitor" neće da dovede sebe u situaciju,da, iznerviran padne mrtav,i to zbog siće!Ljudi su ovde nebitni!
  • Mirkoni

    03.12.2013 10:14
    javasluk drugovi i drugarice
    Stan se uz prisustvo sudskih vestaka i policije obije.
    Uradi se zapisnik, gospodinu iseku grejanje i pecatiraju cevi.
    Pusti se grejanje ostatku zgrade a gospodin se ganja za dugove, putem konzulata ili predstavnistva.

    Cek a moze i poternica da se lepo raspise pa nek ga u kafezu isporuce.
  • stanko

    03.12.2013 09:17
    skupo
    Zbog daljinskog grejanja posteni stanari ili se smrzavaju ili plaćaju skupo grejanje, zbog toga sto platiše moraju naknaditi neplatišama. najbolja stvar da se u sve stanove dovede gas, pa stanari prave sami sebi grejanje. Izvolite gas,struja,čvrsto gorivo. Ko ima neka se greje, a ne ja se smrzavam zbog nekog ko nije tu ili neće platiti.
  • ns time

    03.12.2013 09:09
    Ćutite i dalje,tako će vam biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna